Zaslužio sam pobedu više od Tadića

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2012, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zaslužio sam pobedu više od Tadića"

Kandidat koalicije "Pokrenimo Srbiju" za predsednika Srbije Tomislav Nikolić rekao je danas da očekuje pobedu i da se nada da će izbori biti fer i pošteni, a da će Srpska napredna stranka (SNS) ovoga puta obratiti pažnju na svako biračko mesto.

"Nećemo dozvoliti nikakvu prevaru i krađu. Srbija ne zaslužuje da dobije predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za koga bi se sumnjalo da je nešto ukrao", rekao Nikolić novinarima posle glasanje na svom biračkom mestu u Novom Beogradu.

On je kazao da je ubeđen da u Srbiji nema boljeg kandidata za predsednika Srbije od njega ali da je sve u rukama građana Srbije i njihove odluke.

"Nikad još nisam propustio priliku, a da ne čestitam onome ko pobedi. Očekujem isto tako da Boris Tadić meni čestita pobedu na predsedničkim izborima. Ja sam tu čestitku zaslužio više od njega", kazao je Nikolić.

On je naveo da očekuje da građani izađu u što većem broju u drugi krug predsedničkih izbora jer to, kako je rekao, garantuje legitimitet i da onaj ko pobedi ima veliku podršku iza sebe. Nikolić je naveo da očekuje da će se oko 21.00 znati potpuni rezultati drugog kruga izbora za predsednika Srbije.

"Učinio sam sve što je bilo moguće, nastupao, fer, korektno i pošteno, obrazlagao program, govorio da Srbija mora da se promeni da bi krenula dalje, a sve ostalo je sada u rukama građana", rekao je Nikolić.

On je rekao da je prethodne noći dobro spavao i da je dobar san osnov za zdravlje ljudi u njegovim godinama.

"Meni je savest čista, spavam mirno. Nadam se da će i mojim suparnicima jednog dana savest biti čista", kazao je Nikolić odgovarajući na pitanje novinara kako je spavao pred drugi krug predsedničkih izbora.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.