Za napredak Srbije potrebno puno jedinstvo

Izvor: Cafe.ba, 29.Nov.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za napredak Srbije potrebno puno jedinstvo

- Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić sastali su se danas i istakli da je za napredak Srbije potrebno puno jedinstvo u djelovanju svih državnih organa i da samo snažna Srbija može da obezbijedi prosperitet svojim građanima.

Iz Vlade Srbije saopšteno je da su Nikolić i Vučić na sastanku dogovorili da potpuno jedinstveno i usaglašeno, u skladu sa najboljim interesima >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << Srbije, nastave zajednički posao na stvaranju uslova za buduće uspjehe i pobjede države.

Nikolić i Vučić razgovarali su o aktuelnoj situaciji u Srbiji i najvažnijim temama vezanim za budućnost države.

Sagovornici su posebno razmatrali značaj predstojećeg Samita OEBS-a, razvoj Srbije u svim oblastima, ali i prepreke i izazove u očuvanju bezbjednosti, kao i teške pritiske na Srbiju.

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Nikolić i Vučić "peglaju" odnose

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić sastali su se u nedelju i istakli da je za napredak Srbije potrebno puno jedinstvo u delovanju svih državnih organa i da samo snažna Srbija može da obezbedi prosperitet svojim građanima...Iz Vlade Srbije je saopšteno da su Nikolić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.