Vučić: S Nikolićem uvek, snimam novi spot...(FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Feb.2017, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: S Nikolićem uvek, snimam novi spot...(FOTO)

Premijer kaže da će s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem uvek razgovarati i da svaki građanin Srbije može da bude protivkandidat na predsedničkim izborima. Otkriva i detalje o predizbornom spotu i najavljuje novi-"Vučiću pederu"!

O predsedniku Nikoliću Vučić je kazao:

"SNS je i njegova stranka kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i svih drugih. On je napravio najveće rezultate. Njegovi rezultati su u tome što je pokazao svoju veličinu i snagu kada je trebalo da podrži najteže mere", kazao je Vučić u Vrbasu.

On je rekao da kada je Nikolić u pitanju nikada neće reagovati ljutito ni nervozno, kao i da ne može ružno da govori o njemu, ma koliko drugi to od njega očekivali.

"Pred Srbijom su turbulentna vremena..." (VIDEO)

Vučić je kazao da će s Nikolićem uvek da razgovara, bilo kada, bilo gde i o bilo čemu.

"Šta god odluči, Nikolić to ću da poštujem", rekao je Vučić.

On je rekao da će za koji dan biti poznato i da li će sa predsedničkim izborima biti održani i vanredni parlamentarni izbori.

Foto: Pritnscreen/Facebook

POSTOJE DVE VERZIJE SPOTA

Vučić je rekao da će kampanju početi kada budu raspisani predsednički izbori.

Za predizborni spot u kome se pojavljuje u avionu, Vučić je rekao da taj spot je za dva dana gledaniji od nekih drugih koji su odavno u kampanji i troše ogroman novac.

On je rekao da je u spotu hteo da pokaže da nije za to da se Srbija vraća na put kohabitacije i dodao da je Srbija kada je poslednji put postojala kohabitacija, u vreme vlasti Borisa Tadića i Vojislava Koštunice, bila slaba i Zapadu je lako bilo da donese odluku o nezavisnom Kosovu.

"Kad god smo imali kohabitaciju, nismo imali jasnu i čvrstu politiku i stabilnu Srbiju", rekao je Vučić i dodao da se u spotu govori da je važno da Srbija ima svoj put i pravac.

"Moj cilj je da budemo stabilna zemlja, ako to ne može, neću da odmažem", rekao je Vučić i dodao da spot nije sniman u novom, već u starom avionu, čije je iznajmljivanje koštalo između 200 i 400 evra, a da je snimljen 25 dana pre emitovanja, kao i da postoje dve verzije - jedna u kojoj kaže da podržava Nikolića i druga u kojoj toga nema. 

Pogledajte novi spot Aleksandra Vučića (VIDEO)

SNS je u kampanji potrošio "gotovo ništa", a deo produkcije će platiti kada se raspišu izbori, kaže Vučić.

"I nikome nećemo da ostanemo dužni na bilo koji način. Proveravam priče da jednoj televiziji nije nešto plaćeno, jer sam poznat po tome da nikada ne kasnimo", rekao je Vučić.

Navodeći da kod svojih političkih pritivnika ne vidi drugi program i ideju osim toga da mrze Vučića, rekao je da pravi "jedan poseban spot sa Vučiću pederu".

"Da uživaju, da mogu da viču ceo dan... I to ću da emitujem sve više, da bi vide kakve su im intelektualne mogućnosti i programski kapaciteti".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Vučić: Razgovaraću uvek sa Nikolićem (VIDEO)

Izvor: Beta, 20.Feb.2017

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem uvek razgovarati i da svaki gradjanin Srbije može da bude protivkandidat na predsedničkim izborima."SNS je i njegova stranka kao i svih drugih. On je napravio najveće rezultate. Njegovi rezultati...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.