Vučić: Briselske odluke u interesu građana

Izvor: Mondo, 29.Mar.2013, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Briselske odluke u interesu građana

Aleksandar Vučić poručuje da će u Briselu srpski vrh doneti odluke u interesu građana. Nema svađe sa Tomislavom Nikolićem. Loši ministri iz redova SNS će biti smenjeni.

Lider naprednjaka i prvi potpredsednik Vlade tvrdi da u Briselu 2. aprila predstoje teški razgovori ali da će, koliko god da je teško, državni vrh doneti odluku koja će biti u interesu građana.

"Nemojte da sumnjate >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u to. Donećemo odluku koja će obezbediti dobro Srbiji i našoj deci", poručio je Vučić na predizbornom skupu Srpske napredne stranke u Kovinu.

Lider naprednjaka je istakao da predstoje teški razgovori:

"Ali nisam došao ovde ni da kukam ni da plačem zbog nase političke sudbine i što smo saterani u ćorsokak i što smo mnogo lošeg preživeli u poslednjih 20 godina već da kažem da ma koliko teško bilo državni vrh će doneti odluku koja će biti u interesu našeg naroda".

Vučić tvrdi da se on i predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne svađaju, niti će se u budućnosti svađati.

On je na stranačkom skupu SNS u Kovinu rekao da politički protivnici pokušavaju da naprave situaciju i priikažu kako su on i predsednik Srbije u svađi i kako ne postoji jedinstvo.

"I Tomu i mene je sramota da na to odgovaramo, ali da im olakšamo - ne svađamo se i nećmeo se svađati. Mi nismo deca koja zaboravljaju da šanse za promene u Srbiji nisam doneo ja već Tomislav Nikolić svojom pobedom. On je otvorio vrata da Srbija može da krene putem promena, da postane normalna", kazao je Vučić.

Vučić ističe da će SNS smeniti svakog svog ministra koji ne radi dobro, bez obzira da li su drugi partneri u vlasti zadovoljni radom svojih ministra.

"Nije važno kada drugi kažu da su zadovljni svim ministrima i direktorima. Ako vi jeste u redu, ali mi ćemo naše da ocenimo i na kraju kada vidimo rezultate na semaforu, da li je narod zadovljan, i to ćemo raditi svakih šest meseci", poručio je Vučić.

On je rekao da su Srbiji potrebne promene i da Srbije nema vremena da čeka, da mora brzo napred. "Mi se ne takmičimo sa ostalima koliko ćemo da branimo nekog svog, već koliko ćemo biti uspešni, koliko ćemo dobrih ljudi dovesti i kakve ćemo rezultate da napravimo", rekao je Vučić.

(Tanjug Foto Medija centar Beograd)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija pokradena za 700 miliona evra

Izvor: Mondo, 29.Mar.2013

Aleksandar Vučić za sutra najavljuje podatke o tome kako je država pokradena. Iz Kovina je poručio da će u Briselu srpski vrh doneti odluke u interesu građana. Nema svađe sa Tomislavom Nikolićem. Loši ministri iz redova SNS će biti smenjeni...Lider naprednjaka i prvi potpredsednik vlade Aleksandar...

Nastavak na Mondo...

Aleksandar Vučić: Odluka će biti u interesu građana

Izvor: BKTV News, 30.Mar.2013, 11:11

Predstoje teški razgovori u Briselu 2. aprila, rekao lider SNS-a i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić i poručio da će državni vrh doneti odluku koja će biti u interesu građana. Vučić najavio za danas, da će izneti podatke o zloupotrebama koje su Srbiji nanele štetu veću od 700 miliona...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.