Izvor: S media, 28.Dec.2012, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Hrvatske: Nikolić i Milanović nisu razgovarali u Riju

Premijer Hrvatske Zoran Milanović susreo se sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem na prijemu u Njujorku koji je organizovao generalni sekretar UN Ban Ki Mun, rečeno je agenciji Beta u kabinetu hrvatskog premijera.

Portparoka Vlade Ivana Grljak demantovala je izjavu predsednika Srbije da je u Rio de Žaneiru razgovarao sa premijerom Hrvatske, kako je to tvrdio u intervjuu agenciji Beta, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ali je rekla da su se njih dvojica sreli u Njujorku.

Prema njenim rečima, to je bio kratak, protokolarni susret na prijemu koji je organizovao Ban Ki Mun za više od 100 zvanica.

Tomislav Nikolić je u intervjuu agenciji Beta rekao da je predsednika Hrvatske Ivu Josipovića sreo u Londonu na prijemu kod kraljice i da su razgovarali oko sat vremena, dok se sa premijerom Hrvatske sreo u Rio de Žaneiru, kao i da su razgovarali oko pola sata.

Tim povodom, agencija Hina je prenela da su im u Josipovićevom kabinetu potvrdili da su se njih dvojica sreli, ali da se, kako je rečeno, ne može govoriti o razgovorima o političkim temama, a kamoli o sat vremena razgovora, jer su samo formalno razmenili pozdrave.

Istovremeno su Hini u Vladi Hrvatske demantovali da je Zoran Milanović bio u Rio de Žaneiru.

(Beta)

Foto: Betaphoto/Nenad Petrović/AV

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.