Tradicionalni letnji prijem u klubu ,,Privrednik“

Izvor: BKTV News, 28.Jun.2012, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tradicionalni letnji prijem u klubu ,,Privrednik“

Negujući tradiciju okupljanja privredne elite s kraja 19. i početka 20.veka, na letnjem prijemu u Srpskom poslovnom klubu “Privrednik” članovi su i ovog juna bili domaćini predstavnicima domaćih stranih kompanija, državnih institucija, diplomatskih misija, zvanica iz sveta nauke, kulture, sporta i medija.


Na prijem u Šekspirovu ulicu došao je i predsednik Srbije,  Tomislav Nikolić, v.d. predsednika SNS-a Aleksandar Vučić, zamenik predsednika Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Dragomir J. Karić, potpredsednik SPS-a, Dušan Bajatović, predsednik URS-a, Mlađan Dinkić, njegovo preosveštenstvo episkop Hvostanski Atanasije Rakita.
Nikolić je privrednicima poručio, da uprkos krizi sa optimizmom gleda u budućnost Srbije. ”Najvažnije je da vaš novac ne iznosite iz zemlje, već da u nju ulažete. Rezultati će odmah biti vidljivi, a u meni ćete od sada imati partnera koji će podržati sve vaše projekte”.


Jadranka Tasić
Tweet
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka,   Ujedinjeni Regioni Srbije,   Mlađan Dinkić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.