Izvor: Glas javnosti, 27.Okt.2012, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić nastavlja posetu Makedoniji

SKOPLJE - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić danas nastavlja trodnevnu posetu Makedoniji tokom koje se susreo sa državnim vrhom te zemlje i pripremao proslavu 100. godišnjice početka balkanskih ratova zakazanu za nedelju u Kumanovu. Nikolić će danas, drugog dana posete, otputovati iz Skoplja u Sretenovo gde će obići tri srpska domaćinstva, a potom sa makedonskim predsednikom Đorđem Ivanovim u Valandovu prisustvovati tradicionalnoj manifestaciji "Rakijada".

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Nikolić i Dačić sutra u Kumanovu

Izvor: Press, 27.Okt.2012

Predsednik i premijer Srbije, Tomislav Nikolić i Ivica Dačić, prisustvovaće sutra obeležavanju 100. godišnjice početka Prvog balkanskog rata, u mestu Zebrnjak kod Kumanova...Nikolić će na Zebrnjaku, gde je odigrana Kumanovska bitka koja se smatra početkom oslobađanja balkanskih naroda od osmanske...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.