Tomislav Nikolić: Strazbur je moj drugi grad

Izvor: Blic, 03.Okt.2013, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić: Strazbur je moj drugi grad

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas, na kraju posete Strazburu, sa gradonačelnikom tog grada Rondalom Riom. Nikolić na Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope

Rio je predsedniku Srbije uručio medalju Strazbura, na kojoj su glavni simboli grada (katedrala Notr dam, Savet Evrope i Evropski parlament), kao i kopiju statue iz katedrale.

Nikolić je gradonačelniku poklonio motive >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ćiriličnog pisma u duborezu, rad Marije Jovanović.

Predsednik Srbije je potom u knjigu gostiju Gradske kuće upisao: "Ponosan sam što Strazbur nazivam svojim drugim gradom. Za vaš grad me vezuju najlepše uspomene".

Nikolić je boravio u jednodnevnoj poseti Strazburu, tokom koje se sastao sa visokim zvaničnicima Saveta Evrope i govorio pred Parlamentarnom skupštinom te organizacije.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nikolić: Strazbur je moj drugi grad

Izvor: B92, 03.Okt.2013

Strazbur -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić sastao se danas, na kraju posete Strazburu, sa gradonačelnikom tog grada Rondalom Riom...Rio je predsedniku Srbije uručio medalju Strazbura, na kojoj su glavni simboli grada (katedrala Notr dam, Savet Evrope i Evropski parlament), kao i kopiju statue...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.