Tomislav Nikolić: Bajatović stoji iza hapšenja u Azotari

Izvor: BKTV News, 25.Apr.2012, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomislav Nikolić: Bajatović stoji iza hapšenja u Azotari

Predsednički kandidat Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić optužio je danas funkcionera Socijalističke partije Srbije Dušana Bajatovića za organizaciju hapšenja u vezi sa malverzacijama u pančevačkoj 'Azotari'.
Upitan da li su tačni navodi Srpske radikalne stranke da je jedan od uhapšenih u aferi Azotare Dušana Stupara finansijer >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << SNS-a, Nikolić je za B92 rekao da je SNS od firme Dušana Stupara zakupila prostorije za sedište stranke i da to, prema ugovoru, uredno plaća.
'Pre je nekog drugog trebalo uhapsiti u vezi sa Azotarom. Dušan Bajatović je organizovao ovo hapšenje da on ne bi bio uhapšen', rekao je Nikolić.
On je dodao da niko nije zaštićen ali i da Stupar, kao i svako drugi, ima pravo da se brani.
'Znam da je Stupar bio glavni borac protiv ovakvog stanja u Azotari, da je imenovao krivce za to i da je možda zato i stradao', rekao je Nikolić.
Upitan o optužbama Demokratske stranke da je u koaliciji sa Bogoljubom Karićem, koji se nalazi na Interpolovoj poternici i koji je van Srbije, Nikolić je rekao da ga je Karić zamolio da mu, ako pobedi na izborima, omogući da da iskaz jer mu to, kako je rekao, aktuelna vlast u Srbiji ne dozvoljava.
'Daće iskaz, biće stavljen pred sud, kako sud odluči, tako će biti. Ja sam spreman da svakom koga optuže omogućim da se brani', rekao je Nikolić.
Nikolić je rekao da je Karić postao kriminalac tek kad je rešio da pomogne SNS, i dodao da je Karić pre godinu dana bio u koaliciji sa Borisom Tadićem.
'Boris Tadić trebalo bi da poništi prošli mandat predsednika, jer ga je Karić direktno podržao', kazao je Nikolić.
Izvor: vesti online
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.