Srbiji datum, Nikoliću zabrana posete

Izvor: Mondo, 06.Jan.2013, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji datum, Nikoliću zabrana posete

Dragan Marković smatra da međunarodna zajednica grešku zbog zabrane posete Tomislava Nikolića Kosovu treba da “ispegla” dodelom datuma pregovora sa EU.

Predsednik Jedinstvene Srbije zjavio je da je međunarodna zajednica Srbiji poslala "veoma ružnu i lošu poruku" kada predsedniku Srbije nije dozvoljeno da na Božić poseti Kosovo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"To je velika greška međunarodne zajednice i očekujem da isprave tu grešku u martu i dodele Srbiji datum za početak pregovora o članstvu u EU", rekao je Marković u njegovom selu Končarevu kod Jagodine, pošto je zapalio badnjak.

Marković je rekao da političari u Srbiji ne bi trebalo da se svađaju i tuku kao poslednjih dana u nekim opštinama, nego da se ugledaju na Jagodinu, gde nema političkih svađa.

(Beta Foto Beta arhiva)
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.