Predsedništvo: Nikolić ne vodi tajne razgovore

Izvor: BKTV News, 26.Jun.2012, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsedništvo: Nikolić ne vodi tajne razgovore

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ne vodi tajne pregovore u ime Srpske napredne stranke o formiranju nove vlade i takvi napisi u medijima su pokušaj diskreditacije ugleda predsednika zbog jeftinog senzacionalizma, saopštila je danas pres služba predsednika Srbije.
U saopštenju povodom napisa u pojedinim medijima da Nikolić vodi tajne pregovore, i da je time prekršio svoje obećanje da će biti predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << svih građana, pres služba je ukazala da to ima za cilj da se obesmisle njegovi napori da Srbija, u najboljem interesu zemlje, što skorije dobije novu vladu.
Predsednik je, kako se navodi u saopštenju, razgovarao sa predstavnicima političkih stranaka, o čemu je javnost bila obaveštena i “neprihvatljivo je izmišljanje nekakvih ‘tajnih razgovora’, o čemu ‘svedoče’, kao po pravilu, ‘dobro obavešteni izvori’, ili ‘sagovornici koji su želeli da ostanu anonimni’, ili ‘upućeni pojedinci’, redovno bez imena i prezimena”.
Ističe se da je Nikolić više puta istakao da brzo formiranje nove Vlade Srbije smatra prioritetnim, jer država i građani više nemaju vremena za gubljenje, i da je potrebno što pre da se, kroz institucije sistema, uhvatiti u koštac sa nagomilanim ekonomskim i socijalnim problemima sa kojima se naše društvo suočava.
Izvor: Agencije
Tweet
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.