Predsednik Nikolić: Nisam ja ukinuo Ivana Ivanovića

Izvor: Svet, 23.Jan.2015, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Nikolić: Nisam ja ukinuo Ivana Ivanovića

I predsednik Srbije Tomislav Nikolić uzeo je učešće u javnoj diskusiji oko ukidanja emisije Ivana Ivanovića na TV Prva.
Nikolić je na svom Tviter profilu prokomentarisao glasine da on navodno ima neke veze sa ukidanjem šoua “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.
“Kažu da sam ukinuo jednu emisiju zato što su pričali loše o meni. Ako bi ukidali svaku emisiju i tabloid u kojima pričaju i pišu loše o meni, ne bi bilo nijedne emisije ni tabloida”, napisao je Nikolić.
Izvor: Life Content
Foto: SIPA, printscreen, Life Content
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Facebook

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Ovo je Toma Nikolic rekao o ukidanju emisije Ivana Ivanovica

Izvor: medio.rs, 23.Jan.2015

Predsednik Srbije na svom Tviter profilu prokomentarisao tračeve da navodno ima neke veze sa čitavom frkom koja se podigla oko poznatog voditelja..U priču o ukidanju emisije Ivana Ivanovića na televiziji “Prva”, uključio se i predsednik Srbije Tomislav Nikolić koji je na svom Tviter profilu...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.