Palmi i Tadić prihvatljiv ako nema Čede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Maj.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palmi i Tadić prihvatljiv ako nema Čede

BEOGRAD - Predsednik Jedinstvene Srbije Dragana Marković Palma izjavio je da bi danas trebalo da budu biti održani razgovori lidera koalicije SPS-PUPS-JS sa liderom Demokratske stranke Srbije Vojislavom Koštunicom i zamenikom predsednika Srpske radikalne stranke Tomislavom Nikolićem.

"Istina, oni su nam ideološki bliži, ali ako ne bude dogovora, Srbija ne sme više da dangubi i mi ćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pregovarati i sa Borisom Tadićem", rekao je Marković za Pres.

"Možemo i sa njim, ali samo pod uslovom da se jasno i glasno odrekne Čedomira Jovanovića", poručio je Marković.

JS će glasati za SSP

On je rekao da će JS glasati za ratifikaciju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa Evropskom unijom, jer "bez saradnje sa Evropom nema budućnosti i bez stranih investicija nema novih radnih mesta".

"Ja sam to video na primeru Jagodine", ukazao je Marković, konstatujući da je za njega relevantna izjava ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova da je "bolje ikad nego nikad potpisati SSP".

Marković je naglasio da stranke koje prihvate program koalicije SPS-PUPS-JS imaju šanse da se dogovore sa tom koalicijom o formiranju buduće Vlade.

On je najavio i da će koalicija SPS-PUPS-JS delovati jedinstveno u pregovorima o formiranju Vlade
Pogledaj vesti o: Vojislav Koštunica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.