Otvoren novi Klinički centar u Nišu

Izvor: Megafon.co, 17.Dec.2017, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren novi Klinički centar u Nišu

Prvi pacijenti u novi niški Klinički centar ući će za nedelju dana. Na 50 hiljada kvadrata smešteno je 17 operacionih sala, ukupno 630 kreveta u dvokrevetnim sobama s kupatilom i najsavremeniji aparati.
U izgradnju nove zgrade i postojeće opreme – za najmodernije uslove lečenja u Evropi, uloženo je 50 miliona evra, većinom iz kredita Evropske investicione banke.
Svečanom otvaranju prisustvovali su predstavnici Vlade Srbije, predsednik Aleksandar Vučić, bivši predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << Tomislav Nikolić, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, kao i veliki broj Nišlija i stanovnika drugih delova Srbije.
Direktorka Direktorata za civilno vazduhoplovstvo Mirjana Čizmarov predala je u Nišu ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru ugovor o donaciji 15 miliona dinara za izgradnju helidroma pored zgrade novog Kliničkog centra u Nišu. Ona je podsetila da sada u Srbiji postoji samo jedan takav helidrom, kod Vojno-medicinske akademije u Beogradu. Još se ne zna kada će početi radovi ni kada će heliodrom biti otvoren.
 

Pogledaj vesti o: Ana Nikolić,   Milorad Dodik

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

U Nišu otvoren novi Klinički centar

Izvor: JUGpress.com, 17.Dec.2017

NIŠ..U Nišu je danas otvoren najmoderniji Klinički centar, namenjen pacijentima sa juga i jugoistoka Srbije. Otvaranju su prisustvu predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić,  članova Vlade, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Nacionalnog saveta za saradnju...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.