Nikolić uputio saučešće Ivanovu i porodicama

Izvor: RTS, 08.Avg.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić uputio saučešće Ivanovu i porodicama

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je saučešće predsedniku Makedonije Đorđu Ivanovu, i porodicama nastradalih u nevremenu koje je proteklog vikenda zadesilo tu zemlju. Maja Gojković uputila telegram saučešća predsedniku Skupštine Makedonije Veljanoskom.
"Sa velikom tugom smo primili vest o tragičnom gubitku velikog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << broja ljudskih života u snažnom nevremenu koje je pogodilo vašu zemlju. U ime građana Republike Srbije i u svoje ime, upućujem vam izraze najdubljeg saučešća", naveo je Nikolić u pismu Ivanovu.
Istakao je da iskrenim žaljenjem i saosećanjem Srbija deli bol porodica koje su ostale bez svojih bližnjih.
Povređenima u ovoj velikoj prirodnoj nepogodi, predsednik Srbije je poželeo brz oporavak.
"Građani Srbije su u ovim teškim trenucima za vašu zemlju solidarni sa prijateljskim narodom Makedonije", naveo je predsednik Nikolić i poručio: "Primite, poštovani predsedniče, izraze mog najdubljeg uvažavanja".
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsedniku Skupštine Makedonije Trajku Veljanoskom, povodom tragedije prouzrokovane nevremenom u Skoplju.
Kako se navodi u saopštenju, Gojković je kazala da je Srbija sa nevericom i tugom primila vest o razornim poplavama u Makedoniji.
"Teško je pronaći reči utehe u ovom trenutku, ali sam uverena da ćete naći snage da ponovo izgradite ono što je uništeno u ovoj prirodnoj katastrofi i pružite podršku onima koji su izgubili svoje najmilije", napisala je Gojković u telegramu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednik Nikolić uputio saučešće Ivanovu i porodicama poginulih

Izvor: Blic, 08.Avg.2016

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je saučešće predsedniku Makedonije Đorđu Ivanovu, i porodicama nastradalih u nevremenu koje je proteklog vikenda zadesilo ovu zemlju, a u kojem je život izgubilo više od 20 osoba i više povređenih...„Sa velikom tugom smo primili vest o tragičnom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.