Nikolić se povlači ako ne bude predsednik Srbije

Izvor: S media, 07.Maj.2012, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić se povlači ako ne bude predsednik Srbije

- Ukoliko Tomislav Nikolić ne pobedi na drugom krugu predsedničkih izbora i ne bude predsednik Srbije, neće biti ni predsednik Srpske napredne stranke - najavio je večeras Aleksandar Vučić, zamenik predsednika Srpske napredne stranke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Vučić je, na televiziji B92, uz negativne ocene ponašanja političkih rivala tokom dojučerašnje predizborne kampanje, rekao da Nikolić, ako ne bude predsednik Srbije, neće više biti ni predsednik naprednjaka.

Briselu važan dogovor

Radikali iznenađeni lošim rezultatima

SNS organizuje razgledanje imovine demokrata

Komentarišući pitanje da li oseća lični neuspeh zašto nije pobedio na izborima u prestonici, Vučić je rekao da mu je vrlo teško, ali da će nastaviti da se bori za promene.

(S media, B92)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić se povlači ako ne bude predsednik Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2012

Ukoliko Tomislav Nikolić ne pobedi na drugom krugu predsedničkih izbora i ne bude predsednik Srbije, neće biti ni predsednik Srpske napredne stranke, najavio je Aleksandar Vučić, zamenik predsednika Srpske napredne stranke.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Toma se povlači ako ne bude predsednik

Izvor: Vesti-online.com, 08.Maj.2012, 04:40

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić je saopštio da će se predsednik te stranke Tomislav Nikolić povući iz politike, ako ne pobedi na predstojećim izborima.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.