Nikolić posthumno odlikovao Uga Čavesa

Izvor: BKTV News, 06.Mar.2013, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić posthumno odlikovao Uga Čavesa

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić doneo je Ukaz o dodeli odlikovanja Ordena Srbije na lenti, posthumno, predsedniku Venecuele Ugu Čavesu za zasluge u razvijanju i učvršćivanju miroljubive saradnje i prijateljskih odnosa između dve države, saopštila je Pres služba predsednika Srbije.
Orden Srbije na lenti za Uga Čavesa
Srbiju će na sahrani Čavesa predstavljati Oliver Antić u svojstvu specijalnog izaslanika predsednika Srbije, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<
Kako je navedeno na Tviter nalogu predsednika Srbije, Nikolić je predsednika Bolivije posthumno odlikovao ordenom Republike Srbije na lenti. Ugo Čaves preminuo je sinoć posle duge i teške bolesti.
Predsednik Srbije je danas uputio i telegram saučešća povodom smrti predsednika Venecuele.
Izvor: Agencije
Tweet
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.