Nikolić posetio konzulat Srbije u Mostaru

Izvor: Akter, 29.Avg.2014, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić posetio konzulat Srbije u Mostaru

Predsednik Sbije Tomislav Nikolić posetio je danas konzulat Srbije u Mostaru i tom prilikom razgovarao sa generalnim konzulom Goranom Stojkovićem i konzulom Jelenom Vukajlović

Inače, Nikolić je sa kolegama iz Crne Gore Filipom Vujanovićem i Hrvatske Ivom Josipovićem, kao i predsedavajućim Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem prethodno potpisao Deklaraciju o nestalim licima.

Nakon potpisivanja Deklaracije, predsednik Srbije izjavio je da Srbija hoće >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << da istraži sva mesta za koja se sumnja da se na njima nalaze nestala lica, ukoliko takva mesta postoje, jer nema šta da krije.

Nikolić je istakao da je Srbija uložila mnogo napora kako bi institucionalizovala sistem za rešavanje ovog problema i podsetio da je više puta pozvao hrvatskog predsednika Ivu Josipovića da kaže gde se nalazi više stotina lica na teritoriji Srbije koje traži ta država.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.