Nikolić ponovo izabran za predsednika SNS

Izvor: S media, 24.Apr.2010, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić ponovo izabran za predsednika SNS

Svečani deo Izborne skupštine Srpske napredne stranke počeo je danas popodne, nakon što je u radnom delu za predsednika ponovo izabran Tomislav Nikolić a za njegovog zamenika Aleksandar Vučić.

Skupštini SNS-a u Centru "Sava" prisustvuju lideri Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica, Nove Srbije Velimir Ilić i Saveza vojvodjanskih Madjara Ištavn Pastor, u ime Srpskog pokreta obnove Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Čotrić, kao i ambasadori i predstavnici ambasada, medju kojima je i ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin.

U radnom delu naprednjaci su izabrali i Glavni odbor stranke - najviši organ odlučivanja u stranci izmedju dve sednice Skupštine, koji čini 400 članova i Predsedništvo - operativno-politički organ koji, prema Statutu SNS ima 30 članova.

SNS je formalno osnovana 10. oktobra 2008. godine.



Nikolić ponovo izabran za predsednika SNS


Na prvoj izbornoj Skupštini Srpske napredne stranke danas je za predsednika ponovo izabran Tomislav Nikolić, a za njegovog zamenika Aleksandar Vučić.

Nikolić i Vučić su izabrani jednoglasno i njih su na stranačkoj Skupštini, održanoj u Centru "Sava", podržala 3.433 delegata, saopšteno je iz SNS-a.

Izbor ostalih stranačkih organa je u toku, a kako je ranije najavljeno, Skupština SNS, koja je najviši organ stranke i zaseda jednom u četiri godine, biraće Predsedništvo i Glavni odbor.

Glavni odbor je najviši organ odlučivanja u stranci izmedju dve sednice Skupštine i čini ga 400 članova, dok je Predsedništvo operativno-politički organ i ima 30 članova, piše u Statutu SNS. Kako je ranije najavljeno, u popodnevnom otvorenom delu Skupstine delegatima će se obratiti Nikolić i Vučić.

SNS je formalno osnovana 10. oktobra 2008. godine.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić i Vučić ostaju na čelu naprednjaka

Izvor: Blic, 24.Apr.2010

Na Skupštini Srpske napredne stranke (SNS) danas je za predsednika te partije izabran Tomislav Nikolić, dok je njegov zamenik Aleksandar Vučić, saopštila je informativna služba naprednjaka. ..U radnom delu Skupštine SNS-a koja se održava u beogradskom Sava centru, 3.433 delegata jednoglasno su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.