Nikolić podržao Vladine ekonomske mere

Izvor: Studio B, 12.Dec.2014, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić podržao Vladine ekonomske mere

Vlada sprovodi ekonomske mere u izuzetno teškim uslovima, ali građani Srbije to podržavaju jer je to uslov ekonomskog oporavka zemlje, istakao je predsednik Srbije Tomislav Nikolić na sednici Vlade.

Predsenik Nikolić je učestvovao u radu sednice Vlade Srbije na kojoj je raspravljano o uštedama u republičkom budžetu za narednu godinu.

Vlada Srbije budžetom za narednu godinu predviđa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << značajne uštede i smanjenje rashoda, rečeno je na sednici Vlade.

Predsednik Nikolić je podržao reforme koje Vlada Srbije sprovodi i istakao važnost dogovora o aranžmanu sa Međunarodnim monetarnim fondom.

Nikolić je ocenio da uštedama, racionalnim trošenjem budžetskih sredstava i povećanjem proizvodnje Srbija ide ka ekonomskoj stabilnosti.

Vlada je na današnjoj sednici usvojila Predlog zakona o osiguranju, Predlog zakona o platnim uslugama, Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o zaštiti korisnika finansijskih usluga, Predlog zakona i izmenama i dopunama Zakona o deviznom poslovanju i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma.

Ovi predlozi zakona su upućeni u Narodnu skupštinu Srbije na razmatranje po hitnom postupku.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.