Nikolić dobio poziv da u martu poseti BiH

Izvor: Studio B, 12.Nov.2015, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić dobio poziv da u martu poseti BiH

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović preneo je u telefonskom razgovoru predsedniku Republike Srbije Tomislavu Nikoliću usaglašen poziv Predsedništva BiH da u martu iduće godine dođe u posetu Bosni i Hercegovini.

Kako se podseća u saopštenju predsednikove službe za saradnju s medijima, Nikolić je ranije izjavio da će uvek doći u posetu BiH, sa ciljem očuvanja mira, stabilnosti i saradnje u regionu, ali kada sva tri člana Predsedništva pokažu jedinstvo i spremnost.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsjedništvo BiH pozvalo Nikolića da u martu posjeti BiH

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Nov.2015

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić dobio je usaglašen poziv Predsjedništva BiH da posjeti ovu zemlju u martu iduće godine...Ovaj poziv Nikoliću je u telefonskom razgovoru prenio član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović...Nikolić je ranije rekao da će uvijek doći u posjetu BiH,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Nikolić dobio poziv da u martu poseti BiH

Izvor: Press, 12.Nov.2015

. Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović, preneo je u telefonskom razgovoru predsedniku Republike Srbije Tomislavu Nikoliću usaglašen poziv Predsedništva BiH da u martu iduće godine dođe u posetu Bosni i Hercegovini.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.