Nikolić čestitao rođendan Baraku Obami

Izvor: N1 televizija, 05.Avg.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić čestitao rođendan Baraku Obami

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio je danas rođendansku čestitku predsedniku SAD Baraku Obami i poželeo mu "dobro zdravlje, ličnu sreću i uspeh u obavljanju odgovorne dužnosti predsednika Sjedinjenih Američkih Država".

“Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su odnosi Srbije i SAD u usponu, čemu ste i Vi, gospodine predsedniče, dali svoj veliki doprinos”, naveo je Nikolić.

On je izrazio uverenje da će Srbija i SAD kao "dve prijateljske >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << države nastaviti da produbljuju bilateralnu saradnju na osnovama zajedničkih vrednosti i u duhu uzajamnog razumevanja".

Nikolić je izrazio spremnost za nastavak saradnje u svim oblastima a posebno "na daljem jačanju mira i stabilnosti u regionu Zapadnog Balkana i u Evropi, kao i u zajedničkom suprotstavljanju pretnjama savremenim civilizacijskim tekovinama kao što su terorizam i ekstremizam u svim pojavnim oblicima".

On je takođe naglasio da Srbija visoko ceni podršku i pomoć SAD u procesu evropskih integracija Srbije.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.