Izvor: Njuz.net, 09.Mar.2016, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić čestitao 8. mart majci Rusiji

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeMOSKVA, 9. mart 2016, (Njuz) – Predsednik Srbije Tomislav Nikolić iskoristio je posetu Moskvi da majci Rusiji čestita Dan žena, javljaju ruski mediji.
Nikolić je ovu čestitku uputio lično predsedniku Rusije Vladimiru Putinu, dan pre njihovog zvaničnog susreta u Moskvi.
– Žene, a pre svega majke zaslužuju da budu poštovane u društvu, skoro jednako kao i muškarci. Što je majka veća i bitnija, to ona zaslužuje bolji tretman od muškaraca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << pa čak i žene koje nisu Srpkinje. Ja sam danas posetio najveću i najbitniju majku od svih, Rusiju, kojoj želim da i dalje bude dobra majka svim Srbima, kao što je i do sada to bila – izjavio je u Moskvi Tomislav Nikolić i najavio da je spremio veliki buket cveća za Rusiju, koji planira da preda predsedniku Putinu.
Putin je zahvalio Nikoliću na čestitki i poslao uzvratnu čestitku Srbiji za Dan žena.
– Srećan 8. mart Srbiji, našoj ćerki – kratko je izjavio Putin i naložio svojim pomoćnicima da poštom pošalju jednu ružu u Beograd.
Miroslav Vujović

Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić,   Moskva,   Vladimir Putin

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.