Nikolić: Promenili smo naš odnos prema svetu

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jun.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Promenili smo naš odnos prema svetu

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je u sredu da je nova vlast u Beogradu obnovila stara medjunarodna prijateljstva, saopštio je Kabine predsednika Republike.

Kako se navodi u saopštenju, Nikolić je u Beogradu razgovarao sa Mohamedom N. Bulifom, ministrom Maroka i predsednikom marokanskog dela Stalnog medjuvladinog komiteta Republike Srbije i Kraljevine Maroko.Predsednik Srbije je izrazio zadovoljstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << što se staro prijateljstvo Srbije i Maroka obnavlja i učvršćuje."Predjašnja vlast je smatrala da ulazak u pregovore sa Evropskom unijom podrazumeva zanemarivanje starih prijateljstava sa zemljama Azije, Afrike, članicama Nesvrstanih i zemljama bivšeg ŠSR-a. Pobedom na izborima i vratili stara prijateljstva", naveo je Nikolić.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Nikolić: Nova vlast Srbije obnavlja stara prijateljstva

Izvor: Studio B, 05.Jun.2013

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je da je nova vlast u Beogradu obnovila stara međunarodna prijateljstva, saopštio je Kabine predsednika Republike. ..Kako se navodi u saopštenju, Nikolić je u Beogradu razgovarao sa Mohamedom N. Bulifom, ministrom Maroka i predsednikom marokanskog dela Stalnog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.