Nikolić: Mir Božiji, Hristos se rodi

Izvor: Beta Video, 06.Jan.2015, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Mir Božiji, Hristos se rodi

BEOGRAD- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je Božić svim građanima koji sutra Božić slave po Julijanskom kalendaru uz reči “ vreme je da iskreno kazemo Mir Božiji, Hristos se rodi, zato što je sve manje mira, ne samo u Srbiji, već i u celom svetu i mnogi narodi tek sada prolaze kroz iskušenja kroz koja smo mi već prošli” (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Nikolić za Božić poručio: Rađajte decu!

Izvor: Večernje novosti, 06.Jan.2015

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poželeo je građanima da Badnji dan i Božić proslave u miru, jer je, kako je naveo, sve manje mira u svetu. "Večeras kada se mir uvlači u naše domove i duše vreme je da iskreno kažemo Mir Božji - Hristos se rodi. Zato što je sve manje mira u celom svetu i...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.