Nikolić: Imam 100 odsto podrške naprednjaka

Izvor: Radio 021, 31.Jan.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Imam 100 odsto podrške naprednjaka

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izrazio je uverenje da ima 100 odsto podrške u Srpskoj naprednoj stranci za kandidaturu na predsedničkim izborima.

"Ne postoji razlog da me stranka ne podržava. Nisam se nikad zamerao politici stranke, ja sam je osnovao. I sad smatram da je to najjača stranka, podržao sam ih na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << parlamentarnim izborima", kazao je Nikolić za "Kurir".

Povodom jučerašnje izjave njegove savetnice Stanislave Pake da Nikolić u SNS ima 82 odsto podrške, on je rekao da nije istraživao, ali da ne zna zašto ne bi imao 100 odsto.

Nikolić je rekao da, ako stranka nekog kandiduje, taj će imati ogromnu podršku te strane, što je, kako je dodao, valjda i normalno.

Autor: Kurir
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Predsednički izbori

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.