Nikolić: Ići ću kad me pozovu

Izvor: B92, 23.Okt.2017, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ići ću kad me pozovu

Beograd -- Bivši predsednik Srbije i nekadašnji lider SNS Tomislav Nikolić negirao da razmišlja da osnuje pokret ili političku stranku.

Podsetimo, u nekim medijima pojavile su se spekulacije da bi osnivač Srpske napredne sranke mogao da osnuje novu stranku ili pokret, nakon što se on nije pojavio na devetom rođendanu stranke organizovanom na "Tašmajdanu".

"Ne bavim se politikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niti ću. Podržavam Srpsku naprednu stranku i imam dobru saradnju sa Aleksandrom Vučićem. Pojaviću se na svakom važnom skupu stranke na koji me budu pozvali", poručio je Nikolić, odgovarajući na pitanje "Večernjih novosti" zašto u subotu nije prisustvovao proslavi osnivanja SNS na stadionu "Tašmajdan".

O ovome je danas govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je u Pančevu rekao da s Nikolićem ima dobre odnose i da je njegova stvar da li želi ili ne želi da dođe na proslavu SNS.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tomislav Nikolić: Zašto nisam bio na skupu SNS

Izvor: Mondo, 23.Okt.2017

Bivši predsednik Srbije i nekadašnji lider naprednjaka Tomislav Nikolić negirao je za "Novosti" da razmišlja da osnuje pokret ili političku stranku, o čemu su spekulisali pojedini mediji..Foto: Mondo/Goran Sivački.."Ne bavim se politikom niti ću. Podržavam Srpsku naprednu stranku i imam dobru...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.