Nikolić: DS uništila tekstilnu industriju

Izvor: S media, 19.Apr.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: DS uništila tekstilnu industriju

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić ocenio je danas u Aranđelovcu da je tekstilim preduzećima neophodno omogućiti nesmetano poslovanje.

"Nekada je naša tekstilna industrija bila je u vrhu po izvozu i broju zaposlenih. Poslednja decenija skoro je ispraznila tekstilna preduzeća i ta grana >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << industrije je na prvom mestu po propadanju. U sektoru tekstila, kože i obuće je, zahvaljujući neodgovornoj politici režima Borisa Tadića i Demokratske stranke, izgubljeno blizu 72.000 radnih mesta", rekao je Nikolić tokom posete Fabrici konfekcije.

Popović: D S S će doneti ruske milijarde

Koštunica: Tražimo referendum o evrointegracijama

Dinkić: Narod je sit praznih priča (VIDEO)

Nikolić, kandidat SNS za predsednika Srbije, najavio je da će se ta stranka zalagati za bolji položaj žena, za pokretanje privrede, za omogućavanje nesmetanog razvoja malih i srednjih preduzeća koja zapošljavaju veliki broj ljudi, za povoljnije uslove za investicije i zapošljavanje.

Nikolić je podsetio da je među radnicima koji su ostali bez posla i veliki broj žena koje su podnele ogroman teret loše ekonomske i socijalne politike dosadašnje Vlade Srbije.

"Žene su stub porodice i celog društva. ...njihova snaga i posvećenost pokreću promene i stvaraju bolju budućnost. Država mora da vodi više računa i o ženama, da stvori bolje uslove za njihovo zapošljavanje, pravo na materinstvo i ravnopravnost u svakom smislu", ukazao je Nikolić.

(Tanjug, Beta, foto: Beta, arhiva)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.