Nije bilo pritisaka u vezi s Krimom

Izvor: Beta, 25.Mar.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije bilo pritisaka u vezi s Krimom

PANČEVO, 25. marta 2014. (Beta) - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u utorak da nije bilo pritisaka sa Zapada na Srbiju da promeni stav o Rusiji zbog krimske krize.

"Pretpostavljam da nije bilo (pritisaka) zato što sa mnom niko nije na tu temu razgovarao", rekao je Nikolić novinarima na otvaranju radova na modernizaciji pruge Beograd-Pančevo.

Nikolić je dodao da ne bi bilo previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << korisno i da je bilo takvih razgovora jer "Srbija ima svoj put".

"Taj put znači da Srbija ne želi da izabere bilo koju stranu tako što bi ugrozila svoje odnose s drugom (stranom). Srbija ne deli svet na samo dve sile ili samo dva bloka. Svet je velik i raznolik, i Srbija svuda ima prijatelja. Veliki neka se svadjaju, a mi moramo da se razvijamo", naglasio je Nikolić.

Na pitanje novinara kakav je zvaničan stav Srbije o krimskoj krizi, Nikolić je odgovorio da može da ima svoje mišljenje o tome, ali da spoljnu srpsku politiku vodi Vlada.

"Moraćemo da imamo legalno izabranu vladu da bih s premijerom mogao da razgovaram o tome. U Srbiji sada nema ko da da zvaničan stav koji bi je obavezivao na bilo koji način", dodao je Nikolić.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nije bilo pritisaka u vezi s Krimom

Izvor: Studio B, 25.Mar.2014

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je u utorak da nije bilo pritisaka sa Zapada na Srbiju da promeni stav o Rusiji zbog krimske krize..."Pretpostavljam da nije bilo (pritisaka) zato što sa mnom niko nije na tu temu razgovarao", rekao je Nikolić novinarima na otvaranju radova na modernizaciji...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.