Ne postoji dogovor Nikolića i Karića

Izvor: RTS, 30.Jul.2013, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne postoji dogovor Nikolića i Karića

Pres služba predsednika Srbije saopštila je da ne postoji dogovor predsednika Srbije Tomislava Nikolića i porodice Karić.

Ne postoji dogovor predsednika Srbije Tomislava Nikolića i porodice Karić o povratku u zemlju i oslobađajućoj presudi, saopštila je Pres služba predsednika Srbije navodeći da je reč o "tendeciozno fabrikovanoj informaciji" i "besmislici".

"Navodni 'tajni' dogovor između predsednika Tomislava Nikolića i porodice Karić o nekakvom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << planu za povratak i oslobađajuću presudu je besmislica i tendenciozno fabrikovana informacija, sa ciljem da se diskredituje predsednik Republike Srbije", navodi se u saopštenju.

Nikolić se, kako se navodi u saopštenju, drži svojih ustavnih ovlašćenja, što "podrazumeva da u njegovoj nadležnosti nije izlaženje u susret niti oslabađanje od odgovornosti, niti donošenje oslobađućih presuda".

"Predsednik ne 'blagosilja' niti omogućava nikada i nikome nešto što je suprotno pozitivnom zakonodavstvu. Pisanje pomenutih besmislica ima za cilj da se omalovaže napori predsednika Tomislava Nikolića na poboljšanju imidža Srbije, privlačenju stranih investitora i stvaranjem ambijenta za bolji život građana", navodi se u saopštenju.

Beogradski list Blic je nedavno u tekstu pod naslovom "Patrijarh Irinej i Tomislav Nikolić blagoslovili povratak Karića" pisao da bi Bogoljub Karić uskoro uz garancije mogao da se vrati u Srbiju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne postoji dogovor Nikolića i Karića

Izvor: Radio 021, 30.Jul.2013

Ne postoji dogovor predsednika Srbije Tomislava Nikolića i porodice Karić o povratku u zemlju i oslobađajućoj presudi, saopštila je Pres služba predsednika Srbije navodeći da je reč o "tendeciozno fabrikovanoj informaciji" i "besmislici".

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.