Nariškin danas nastavlja posetu Srbiji

Izvor: Blic, 06.Maj.2014, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nariškin danas nastavlja posetu Srbiji

Predsednik Državne Dume Ruske Federacije Sergej Nariškin nastaviće danas dvodnevnu posetu Beogradu, u okviru koje će se sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

Nariškin će danas ujutru, pre sastanka sa Nikolićem, u Parku prijateljstva na Ušću položiti venac na Spomenik žrtvama bombardovanja NATO "Večna vatra", a potom će u u hotelu "Hajat" svečano otvoriti rusko-srpski naučni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << skup "Balkanski dijalog 2014", saopšteno je iz Ambasade Rusije u Beogradu.

Predsednik ruske Državne Dume, koji je u ponedeljak otpočeo posetu Beogradu, razgovarao je sa poslanicima i predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković, nakon čega je u Rektoratu Univerziteta u Beogradu otvorio rusko-srpski Okrugli sto "Istorija i pouke svetskih ratova".

On je, takođe, položio venac na Spomenik oslobodiocima Beograda na Groblju oslobodilaca Beograda, kao i na spomenike ruskim i srpskim vojnicima - junacima Prvog svetskog rata na Novom groblju i na grobu bivšeg predsednika treće i četvrte Državne Dume u Ruskom carstvu Mihaila Rodzjanka.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sergej Nariškin nastavlja posetu Srbiji

Izvor: Kurir, 06.Maj.2014

Predsednik Državne Dume Ruske Federacije položio venac na spomenik "Večna vatra", nakon čega će se sastati sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem..BEOGRAD - Predsednik Državne Dume Ruske Federacije Sergej Nariškin nastaviće danas dvodnevnu posetu Beogradu, u okviru koje će se sastati sa...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.