Milanović demantuje da se sastao sa Nikolićem

Izvor: Press, 28.Dec.2012, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanović demantuje da se sastao sa Nikolićem

"Premijer Milanović uopšte nije posetio Rio de Ženeiro", rečeno je agenciji Hina u Vladi Hrvatske. Nikolić je u intervjuu agenciji Beta, govoreći o odnosima sa susedima, reako da je predsednika Hrvatske Ivu Josipovića sreo u Londonu na prijemu kod kraljice i da su razgovarali oko sat, dok se sa premijerom Hrvatske sreo u Rio de Ženeiru i da su razgovarali oko pola sata.

U kabinetu predsednika Hrvatske Ive Josipovića Hini je rečeno da se on susreo u Londonu sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem, ali da se "ne može govoriti o razgovorima o političkim temama, a kamoli o sat vremena razgovora, jer su samo formalno razmenili pozdrave".
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Hrvatska Vlada demantovala Nikolića

Izvor: Mondo, 28.Dec.2012

Iz hrvatske vlade negiraju da se predsednik Srbije Tomislav Nikolić u Rio de Žaneiru susreo i razgovarao sa hrvatskim premijerom a drugi "razgovor", sa predsednikom Republike, bio samo pozdrav...Kako prenose hrvatski mediji, iz kabineta predsednika Vlade saopšteno je da premijer Zoran Milanović uopšte...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.