LGBT aktivisti traže sastanak sa Tomislavom Nikolićem

Izvor: NaDlanu.com, 05.Jun.2013, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LGBT aktivisti traže sastanak sa Tomislavom Nikolićem

Gej lezbejski info centar i Gej strejt alijansa uputili su molbu predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću da primi delegaciju LGBT aktivista i upozna se sa njihovim radom, planiranim budućim aktivnostima i položajem LGBT zajednice u Srbiji.

Kako je navedeno u saopštenju GLIC-a i GSA, u tim organizacijama smatraju da je potrebno da se predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Srbije sretne sa predstavnicima LGBT zajednice i dodatno informiše o LGBT temema kako bi mogao što kvalitetnije da vrši funkciju predsednika svih građana Srbije.Iz GLIC-a i GSA ističu da bi bilo od izuzetnog simboličnog značaja ako bi Nikolić mogao da primi delegaciju LGBT aktivista 27. juna na Međunarodni dan ponosa LGBT osoba.Delegaciju bi činili po jedan predstavnik Gej lezbejskog info centra, Gej strejt alijanse, Labrisa i Queeria centra, navedeno je u saopštenju.(Izvor: Tanjug)

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.