Izetbegović pozvao Nikolića u Sarajevo

Izvor: Akter, 12.Nov.2015, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izetbegović pozvao Nikolića u Sarajevo

Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Bakir Izetbegović preneo je u telefonskom razgovoru predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću poziv Predsedništva BiH da dođe u posetu BiH u martu 2016. godine, saopštila je kancerija predsednika Srbije

Nikolić je ranije rekao da će uvek doći u posetu BiH, sa ciljem očuvanja mira, stabilnosti i saradnje u regionu, kada sva tri člana Predsedništva pokažu jedinstvo i spremnost, navodi se u saopštenju.

To bi bila prva >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << poseta Nikolića BiH u svojstvu predsednika Srbije.

Nikolić je trebalo da dođe u Sarajevo u junu, ali je ta poseta odložena pošto je uhapšen komandant bošnjačkih snaga u Srebrenici Naser Orić u Švajcarskoj na osnovu poternice koju je raspisala Srbija.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izetbegović pozvao Nikolića u posetu Sarajevu

Izvor: B92, 12.Nov.2015

Član Predsedništva BiH Bakir Izetbegović preneo je u telefonskom razgovoru predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću poziv da dođe u posetu BiH u martu 2016...Nikolić je ranije rekao da će uvek doći u posetu BiH, sa ciljem očuvanja mira, stabilnosti i saradnje u regionu, kada sva tri člana Predsedništva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.