Beogradski radikali prelaze u Napred Srbijo?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Sep.2008, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradski radikali prelaze u "Napred Srbijo"?

BEOGRAD - Poslanička grupa "Napred Srbijo" je saopštila da je u skoro svim beogradskim opštinama najveći broj odbornika koji su izabrani na listi Srpske radikalne stranke (SRS) podržao Tomislava Nikolića.

"Broj mesnih odbora i članova SRS koji pristupaju političkoj opciji Tomislav Nikolića gotovo je plebiscitaran", navodi se.

Svi odbornici sa liste SRS iz opština >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zvezdara i Grocka prišli su odborničkoj grupi "Napred Srbijo", a najveći broj odbornika to je uradio u opštinama Novi Beograd, Palilula, Obrenovac i Mladenovac, precizirano je.

"Trend koji je prisutan u Beogradu, ali i u celoj Srbiji, jasno stavlja do znanja da građani Srbije veruju novoj političkoj opciji na čelu sa Tomislavom Nikolićem, koja će se boriti za modernu Srbiju sa Kosovom i Metohijom i koja će predstavljati most između Istoka i Zapada", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.