Abas u zvaničnoj posjeti Srbiji

Izvor: Cafe.ba, 09.Jun.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abas u zvaničnoj posjeti Srbiji

BEOGRAD - Predsjednik Države Palestine Mahmud Abas, na poziv predsjednika Srbije Tomislava Nikolića, boraviće u zvaničnoj posjeti Srbiji.

Kako je saopštila Služba za saradnju s medijima predsjednika Srbije, Nikolić i Abas će imati susret tokom sutrašnjeg dana.

Prije toga, Abas će se danas po podne sastati s prvim potpredsjednikom Vlade Srbije i voditeljem diplomatije Ivicom Dačićem, u Palati Srbije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Al Maliki: Susret sa Dačićem postavio temelje za nove odnose

Izvor: Politika, 09.Jun.2015

BEOGRAD – Palestinski ministar spoljnih poslova Rijad Al Maliki danas je u Beogradu, posle razgovora sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem, izrazio uverenje da je današnji susret „postavio temelje za nove odnose na osnovu starog prijateljstva”, dok je Dačić podsetio na srdačne odnose...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.