Tomica Milosavljević dao ostavku

Izvor: Press, 10.Dec.2009, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomica Milosavljević dao ostavku

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević podneo je juče ostavku, ali na mesto predsednika gradskog odbora G17 Plus!

Mada se isprva prestonicom pronela vest da je Milosavljević napustio portfelj javnog zdravlja, stranački prvaci G17 Plus potvrdili su za Press da je reč samo o unutarstranačkom kadrovskom pregrupisanju
Milosavljevića, koji je ostao na funkciji potpredsednika G17 Plus, na mestu predsednika gradskog odbora zamenio je dosadašnji predsednik IO GO G17 Plus Miroslav Čučković.
Predsednik...
Pogledaj vesti o: Tomica Milosavljević podneo ostavku

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ostavka Tomice Milosavljevića, u gradskom G17

Izvor: Mondo, 10.Dec.2009

Ministar zdravlja nije više predsednik Gradskog odbora G17 plus i tvrdi da to nema veze s rezultatima izbora na Voždovcu.

Nastavak na Mondo...

Trpković ipak ostaje na Sajmu

Izvor: Kurir, 10.Dec.2009

BEOGRAD - Anđelko Trpković ostaće direktor Beogradskog sajma, jer njegovu ostavku juče nije usvojila Vlada Srbije, saznaje Kurir. Najveći zagovornici da on ostane, kako saznajemo, bili su Milutin Mrkonjić, ministar za infrastrukturu i Mlađan Dinkić, ministar ekonomije i regionalnog razvoja. Kurir...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.