MILOSAVLJEVIĆ: NISAM UČESTVOVAO U TENDERU ZA VAKCINE

Izvor: Kurir, 20.Sep.2011, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOSAVLJEVIĆ: NISAM UČESTVOVAO U TENDERU ZA VAKCINE

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije u vreme pandemije gripa A H1N1 2009. godine, profesor dr Tomica Milosavljević, izjavio je u ponedeljak veče da ni na koji način nije učestvovao u tenderskom postupku za nabavku vakcina protiv novog gripa i da je to, na osnovu odluke Vlade, radio Republički zavod za zdravstveno osiguranje

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije u vreme pandemije gripa A >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << H1N1 2009. godine, profesor dr Tomica Milosavljević, izjavio je u ponedeljak veče da ni na koji način nije učestvovao u tenderskom postupku za nabavku vakcina protiv novog gripa i da je to, na osnovu odluke Vlade, radio Republički zavod za zdravstveno osiguranje (RZZO).

"Kada je reč o tehničkim stvarima, tenderu, nabavci vakcina, to nije radilo Ministarstvo zdravlja, već RZZO, opet na osnovu odluka Vlade. Ni na koji način nisam ucestvovao u tenderskom postupku za nabavku vakcina", rekao je Milosavljević.

On je istakao da ima puno poverenje u naše pravosudne organe i da veruje da će oni utvrditi istinu.

"Kao ministar zdravlja isključivo sam radio u skladu sa zakonom, odlukama Vlade Srbije i preporukama Svetske zdravstvene organizacije, kao i većina mojih kolega u Evropi u tom trenutku.

Osnovni cilj je bio zaštita stanovnistva od pandemije", rekao je Milosavljević i dodao da niko nije znao kako će se situacija sa pandemijom novog gripa razvijati.
Pogledaj vesti o: Tomica Milosavljević,   Grip

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milosavljević: Nisam učestvovao u tenderu

Izvor: S media, 20.Sep.2011

Kada je rec o tehničkim stvarima, tenderu, nabavci vakcina, to nije radilo Ministarstvo zdravlja, već R Z Z O, opet na osnovu odluka Vlade. Ni na koji način nisam ucestvovao u tome, rekao je prof. dr Tomica Milosavljević. ..Ministar zdravlja Srbije u vreme pandemije gripa A H1N1 2009. godine, prof....

Nastavak na S media...

Ex ministar: Nemam veze s tenderom za Vakcine

Izvor: Mondo, 20.Sep.2011

Prof. dr Tomica Milosavljević, izjavio je da ni na koji način nije učestvovao u tenderskom postupku za nabavku vakcina protiv novog gripa.

Nastavak na Mondo...

Milosavljević nije učestvovao u nabavci vakcina

Izvor: Beta, 20.Sep.2011

BEOGRAD, 20. septembra 2011. (Beta) - Bivši ministar zdravlja Tomica Milosavljević izjavio je da je tender za nabavku vakcina protiv novog gripa sprovodio Republički zavod za zdravstveno osiguranje na osnovu odluke Vlade Srbije i da on ni na koji način nije u tome učestvovao..."Ni na koji način...

Nastavak na Beta...

Milosavljević: Nisam učestvovao u tenderu za vakcine

Izvor: Studio B, 20.Sep.2011

On je naveo da Ministarstvo zdravlja nije radilo tehničke stvari: tender i nabavku vakcina, već da je to radio RZ ZO na osnovu odluka Vlade. ..Bivši ministar zdravlja Tomica Milosavljević izjavio je da je tender za nabavku vakcina protiv novog gripa sprovodio Republički zavod za zdravstveno osiguranje...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.