Ministar bez komentara o operaciji

Izvor: B92, Beta, Tanjug, 10.Maj.2010, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar bez komentara o operaciji

Tomica Milosavljević (Tanjug)

Beograd -- Ministar zdravlja Tomica Milosavljević, u svom prvom pojavljivanju posle operacije kičme, nije želeo da odgovara na pitanja u vezi sa tom intervencijom.

Milosavljevića je sedam TV ekipa i više novinara iz drugih medija dočekalo pred početak i na kraju otvorenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dela svečane proslave 60 godina postojanja Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije "Dr Vukan Čupić". "Došao sam na proslavu Instituta i nije fer da dajem druge izjave", kazao je ministar po završetku jednočasovnog programa.

Ministar je fizički izgledao dobro i kretao se bez poteškoća.

Milosavljević je kičmu operisao krajem aprila u Nemačkoj na, kako je naknadno saopštio, savet lekara iz Srbije, jer se takav zahvat, posle kojeg je oporavak brži, ne izvodi u srpskim zdravstvenim ustanovama.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.