Izvor: Scandal.rs, 16.Okt.2018, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO DA SAM SA ANĐELOM RAZGOVARAO: Đorđe David prvi put je ostao NEM pred TOŠETOM!

Đorđe David se setio neprežaljenog mekedonskog pevača Tošeta Proeskog, koji je tragično preminuo pre 10 godina. On je imao prilike da upozna pevača i tom prilikom je osetio neverovatnu energiju kakvu do tada nije ni kod jednog pevača, a ni čoveka. “Ja sam upoznao tog dečka u Sava Centru. Prilazi mi dečko koji bukvalno ima The post KAO DA SAM SA ANĐELOM RAZGOVARAO: Đorđe David prvi put je ostao NEM pred TOŠETOM! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Toše Proeski

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MARIJA ŠERIFOVIĆ O TRAGIČNO PREMINULOM TOŠETU: Mislim na njega, pevam njegove pesme! Ali mi je teško da pričam o njemu!

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2018, 01:11

Pevačica Marija Šerifović došla je na snimanje jedne emisije i tom priliko odgovorila na pitanje kakva je sećanja vežu za kolegu Tošeta Proeskog. “Ja generalno svu emociju koju sam gajila prema Tošetu, volim da čuvam za sebe. Mislim na njega, pevam njegove pesme, ali nisam za to da se o tome...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.