FOTO: Ovako danas izgleda najveća ljubav Tošeta Proeskog

Izvor: Vesti-online.com, 09.Jan.2017, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Ovako danas izgleda najveća ljubav Tošeta Proeskog

Rukometašica se nakon pevačeve smrti povukla iz javnosti i nije želela da daje izjave za medije.

Lepa rukometašica Andrijana Budimir bila je dugogodišnja devojka slavnog makedonskog pevača Tošeta Proeskog, a nakon njegove smrti povukla se iz javnosti i nije želela da daje izjave za medije.

Andrijana je sa Tošetom bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << opet su obnovili vezu. Toše je 16. oktobra 2007. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći. Posle njegove smrti morala je da dokazuje da su bili u vezi, a ubrzo se povukla iz medija.

Rukometašica se 2013. godine udala za ugostitelja iz Skoplja Johana, sa kojim ima sina Maksima, kojeg je rodila u junu 2014. godine.

Veoma sam srećna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba "Metalurg" i budući reprezentativac naše prelepe države - izjavila je tada presrećna Andrijana za makedonske medije.

Andrijana sada ima 36 godina, prenosi portal "Pink".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.