Izvor: Nezavisne Novine, 28.Sep.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković zbog povrede lakta otkazao nastup u Pekingu

BEOGRAD - Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković zbog povrede lakta otkazao je nastup na turniru u Pekingu, na kojem nikad nije izgubio i gdje je osvojio šest titula, saopšteno je na njegovom zvaničnom sajtu.

"Jako sam razočaran što neću biti u prilici da se takmičim u Pekingu ove godine. Još uvijek se oporavljam od povrede lakta i savjetovano mi je da ne igram dok se situacija ne poboljša. Nastaviću sa rehabilitacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << sa nadom da ću se vratiti turnirima što je prije moguće. Ovo je jedan od meni omiljenih turnira, gdje sam ostvario mnogo uspjeha i osvojio šest titula. Volim da igram pred divnom kineskom publikom i unapred se radujem povratku u Peking slijedeće godine“, izjavio je Ðoković, koji je prošle godine u finalu ubjedljivo slavio protiv Rafaela Nadala 6:2, 6:2.

Turnir u Pekingu na programu je od 3. do 9. oktobra, a potom slijedi Masters u Šangaju, gdje će Ðoković takođe brani titulu, ukoliko uspije da se oporavi.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.