Zverev upozorio Đokovića: Sve se promenilo

Izvor: B92, 03.Sep.2021, 14:06

Zverev upozorio Đokovića: Sve se promenilo

Nemački teniser Aleksander Zverev poslao je zanimljivu poruku u borbi za titulu na US openu.

Zverev je govorio posle impresivne pobede nad Albertom Ramos-Vinjolasom 6:1, 6:0, 6:3 za plasman u treće kolo Grend slema u Njujorku.

Nije krio da "puca" od samopouzdanja, za šta je zaslužan i trijumf nad Novakom Đokovićem u polufinalu olimpijskog turnira.

"Osećam se samouvereno. Pobeda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nad Đokovićem u Tokiju je promenila sve. Potvrda olimpijskog zlata sa titulom u Sinsinatiju je od ogromnog značaja. Mislim da na ovom US openu dolaze vrlo zanimljivi dani", rekao je Zverev.

Bitno mu je bilo što je završio meč za samo 75 minuta igre.

"Servis je ključ moje igre, sada funkcioniše savršeno. Odlično je što sam uspeo da prebrodim dve prepreke tako brzo. Nije preporučljivo provesti na terenu mnogo sati u prvoj nedelji, što mi se događalo dosta puta", završio je Zverev.

Zverev će u sledećem kolu igrati protiv Amerikanca Džeka Soka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.