Žene ne smeju ono što muškarci rade! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Avg.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene ne smeju ono što muškarci rade! (VIDEO)

Francuska teniserka Aliz Korne kažnjena zbog nečega što njene muške kolege stalno rade.

Foto: YouTube/screenshot

Velike vrućina i sparina u Njujorku protivnici su učesnicima poslednjeg grend slema u sezoni US Opena, pa se igrači snalaze kako ko ume.

Međutim, zvaničnici ovog turnira našli su se na udaru kritika zbog različitih aršina, odnosno seksizma.

Francuska teniserka >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Aliz Korne je tokom meča protiv Šveđanke Johane Larson u jednom trenutku skinula majicu, jer je shvatila da je tokom pauze obukla naopako. Sve je trajalo manje od 15-ak sekundi.

Međutim, istog trenutka sudija Kristijan Risk ju je kaznio zbog "kršenja pravila", što je iznenadilo i teniserku i publiku.

Korne je meč izgubila, ali je dobila moralnu satisfakciju jer su uz nju stale mnoge teniserke, pa i majka Endija Mareja, koja je optužila organizatore da diskriminišu teniserke.



Izvor: YouTube/Bizzare Videos

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.