Vudbridž PODRŽAO Kirjosa: Nole ima BOLESNU opsesiju

Izvor: Mondo, 30.Jul.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vudbridž PODRŽAO Kirjosa: Nole ima BOLESNU opsesiju

"Đoković nikada neće biti najbolji", izjavio je Tod Vudbridž, a kao argument izneo to što srpski teniser želi da ga svi vole.

Legendarni australijski teniser, Tod Vudbrdiž, podržao je svog zemljaka Nika Kirjosa u dijagnostikovanju opsesije Novaka Đokovića.

Jedan od najuspešnjih dubl igrača, koji u svojoj kolekciji ima 16 grend slem titula, takođe smatra da srpski teniser ima opsesiju da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << svi vole.

"Novak ima bolesnu opsesiju da se svima dopadne. Ja se jednostavno ježim od toga, ne mogu to podneti. Koliko god velikih turnira osvojio, Đoković nikad neće biti najveći", rekao je Vudbridž.

NIK KIRJOS DANIMA NAPADA NOVAKA ĐOKOVIĆA. ŠTA JE SVE REKAO U POSLEDNJE VREME...

Australijanac je zapazio jedan detalj sa poslednjeg Vimbldona, ali ne u finalu, već polufinalu.

"Đoković je žrtva toga što želi biti voljen. On previše žudi za tim. U polufinalu Vimbldona mogli ste videti kako stavlja dlan pored uha i time dajući do znanja da želi čuti publiku. Bautista je nešto ranije odigrao sjajan poen i navijači su to cenili, ali je Đoković hteo da aplauz za njega bude još glasniji. To je bizarno ponašanje s njegove strane. Gledajte, on je sjajan igrač, ali ne sme da ide tim putem", dodao je Vudbridž.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.