Vrućina je uništila meč Đokovića i Monfisa

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2018, 03:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Vrućina je uništila meč Đokovića i Monfisa"

Danska teniserka Karolina Voznijacki rekla je da veruje da su Novak Đoković i Gael Monfis mogli da odigraju sjajan meč, ali da su vremenski uslovi i te kako uticali na njih.

Đoković i Monfis su se sastali u četvrtak u drugom kolu Australijan Opena po najvećem suncu u Melburnu, gde je zabeležena temperatura od 69 stepeni Celzijusa. Srpski teniser je slavio posle četiri seta, a Monfis je posle meča >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao da su organizatori morali nešto da preduzmu zbog nehumanih uslova.

Mislim da može da bude opasno. Gledala sam meč između Monfisa i Đokovića u svojoj sobi sa uključenim klima uređajem. Pomislila sam da je stvarno šteta što nije zatvoren krov jer je to mogao da bude visoko kvalitetan meč. Odjednom, Monfis samo što se nije onesvestio po tolikoj vrućini. Bilo je jasno da se obojica muče“, rekla je Voznijacki.

Voznijacki je naglasila i da ne zna šta pravila nalažu u slučaju temperatura kakve su zabeležene u Melburnu.

Smatram da je to mogao da bude neverovatan meč, ali ga je omela vrućina. Tako je, kako je. Ne znam kakva su pravila za to kada je prevruće, ali mislim da je u četvrtak bilo brutalno“, naglasila je Dankinja.

Đoković u trećem kolu prvog Gren slema sezone igra sa Špancem Albertom Ramosom Vinjolasom, a taj meč je na programu od 9 časova.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.