Ubedljiv poraz Danilovićeve u Budimpešti

Izvor: RTS, 19.Feb.2019, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz Danilovićeve u Budimpešti

Mlada srpska teniserka Olga Danilović eliminisana je na startu turnira u Budimpešti porazom od Ige Svjatek - 6:3, 6:0.
Danilovićeva je od 140. igračice sveta poražena za 65 minuta, što joj je bio drugi poraz od iste protivnice od početka godine.

Poljakinja je bila bolja od Olge i u kvalifikacijama za Australijan open početkom januara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Srbija će tako imati jednu predstavnicu na turniru u prestonici Mađarske - Aleksandra Krunić u drugom kolu čeka pobednicu meča Sorana Kirstea (Rumunija) - Ana Bondar (Mađarska).
Turnir u Budimpešti igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Olga Danilović drugi put poražena od iste rivalke u mesec i po dana

Izvor: Vesti-online.com, 19.Feb.2019

Mlada srpska teniserka Olga Danilović eliminisana je na startu turnira u Budimpešti porazom od Poljakinje Ige Svjatek 6:3, 6:0...Danilović je za samo 65 minuta izgubila od 140. teniserke sveta, drugi put u samo mesec i po dana, nakon što je poražena od Svjatek i u kvalifikacijama za Australijan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.