Izvor: Piplmetar.rs, 31.Mar.2024, 00:30

Trijumf Amerikanke Kolins: Majami dobio najslabije plasiranu pobednicu

G. A.danas 22:34

Foto: AP/Lynne Sladky
U finalu turnira za teniserke u Majamiju, koji je u ženskom tenisu u kategoriji 1000, najjačoj posle grend slema, Amerikanka Danijel Kolins (53. na svetskoj listi) savladala je sa 7:5, 6:3 četvrtoplasiranu Jelenu Ribakinu, Moskovljanku pod zastavom Kazahstana.
Kolins je najslabije plasirana pobednica u istoriji turnira (od 1985), što je do sada na 38. mestu bila Belgijanka Kim Klajsters 2005. Obe su jedine osvajačice bez statusa nosioca.
„I used to beg my dad to take me here and he said, ‘You can go when you play in the tournament.’“...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

NIJE PROMENILA ODLUKU: Amerikanka posle osvojenog turnura u Majamiju potvrdila da ide u penziju

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2024

Amerikanka Danijele Kolins, trenutno 53. teniserka sveta, ostvarila je najveći uspeh u karijeri u 31. godini. Amerikanka je u finalu Majamija savladala Kazahstanku Jelenu Ribakinu 7:5, 6:3.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.