Tipsarević spasao pet brejk lopti na početku meča

Izvor: RTS, 23.Mar.2019, 01:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević spasao pet brejk lopti na početku meča

Srpski teniser Janko Tipsarević sastaje se sa Špancem Robertom Bautistom Agutom u trećem kolu masters turnira u Majamiju.
00.14 - Nastavilo se Jankovo mučenje prilikom servisa, ali srećom bez većih posledića. Pošto je Bautista Agut upisao drugi lagan gem, Srbin se opet suočavao sa problemima. Sada je eliminisao dve šanse za rivala i uspeo da vrati egal - 2:2.
00.01 >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << - Tipsarević je već u prvom gemu u kojem je servirao morao da spasava brejk lopte. Roberto je preokrenuo od 40:15 i tri puta dolazio do šansi, ali se naš igrač izvlačio u sva tri navrata i izjednačio na 1:1.
23.57 - Španski igrač otvorio je duel svojim servisom i sigurno upisao prvi gem.
23.51 - Meč Tipsarevića i Bautiste Aguta je počeo!

Duel u Majamiju biće njihov treći međusobni, a Španac vodi sa 2-1.
Prvi put sastali su se 2013. godine u Indiji gde je slavio Tipsarević, da bi potom u naredna dva susreta bolji bio Španac (Rusija 2013. i Kanada 2015. godine).
Janko Tipsarević je u prvom kolu bio bolji od Amerikanca Klana sa 2:0 (6:3, 6:3), dok je Bautista-Agut bio slobodan.
Tipsarević je trenutno zbog povrede pao na čak 453. mesto na ATP rang listi, dok je Agut 25.
Tok meča pratite na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tipsarević prvi napravio brejk

Izvor: RTS, 23.Mar.2019

Srpski teniser Janko Tipsarević sastaje se sa Špancem Robertom Bautistom Agutom u trećem kolu masters turnira u Majamiju. . 00.19 - Tipsarević pravi brejk! Propuštene prilike uticale su na to da španski igrač odigra...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.