Tipsarević i Kubot završili takmičenje u dublu

Izvor: Studio B, 14.Apr.2013, 16:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević i Kubot završili takmičenje u dublu

Srpski teniser Janko Tipsarević i Poljak Lukaš Kubot nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo dubla Mastersa u Monte Karlu, pošto su izgubili od francusko-ruskog para Žila Simona i Mihaela Južnog sa 1:2 u setovima (7:6, 3:6, 7:10).

Simon i Južni će u drugom kolu igrati protiv Kanađanina Danijela Nestora i Šveđanina Roberta Lindšteta. 

Nestor i Lindštet su kao treći nosioci bili slobodni u prvom kolu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poraz Tipsarevića i Kubota u Monte Karlu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Apr.2013

Srpski teniser Janko Tipsarević i njegov partner u dublu Poljak Lukaš Kubot nisu danas uspeli da se plasiraju u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu, pošto su izgubili od francusko-ruskog para Žila Simona i Mihaela Južnog sa 1:2 u setovima (7:6, 3:6, 7:10).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tipsarević i Kubot isapli u prvom kolu Monte Karla

Izvor: Radio 021, 14.Apr.2013

Srpski teniser Janko Tipsarević i Poljak Lukaš Kubot učešće na Mastersu u Monte Karlu u konkurenciji dublova završili su već u prvom kolu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.